0118 596099

Groep 7/8

Nieuws uit groep 7/8

November
Op 8 november herdenken wij de bevrijding van Vrouwenpolder. ’s Ochtends hebben we naar de herdenking bij het monument bijgewoond. In de middag zijn we naar het Polderhuis in Westkapelle geweest. Het was een leerzame dag!

Oktober
Van 6 tot 17 oktober was er de Kinderboekenweek met als thema ‘Worden wat je wil’. In deze periode hebben we allemaal leuke dingen gedaan die te maken hebben met lezen en boeken. Zoals: het leesalarm, de voorleeswedstrijd en de vossenjacht. De kinderen van groep 7/8 mochten vossen zijn!

September
De zomervakantie is weer voorbij. Dit jaar zitten er 11 kinderen in groep 7/8. De eerste week zijn we rustig gestart met herhaling en kennismakingsactiviteiten. Nu zijn we weer volop aan het werk en hebben we de eerste toetsen al gehad. We gaan er een leuk jaar van maken!

Op 22 september hadden wij samen met groep 6 een gastles lacrosse. Deze les werd gegeven door een man van de lacrosse vereniging.  Er werd fanatiek meegedaan en wat een talenten!

Dit jaar doen wij mee aan de kinderpostzegel actie. Het thema is: Geef meer kracht! De actie loopt van 29 september tot 6 oktober.