0118 596099

Groep 7/8

 

Welkom op onze pagina.

Op deze pagina zullen we af en toe foto’s en berichten plaatsen zodat u op de hoogte bent wat er in onze toffe klas allemaal wordt gedaan. 

Oktober
We hebben genoten van de herfstvakantie. We mogen weer aan de slag. Tijdens natuur/techniek werken kinderen aan diverse opdrachten.
Het ontwerpen van een boot, deze moet kunnen drijven & stevig zijn of het optimaliseren van een gevouwen vliegtuig.
Door eerst een ontwerp te tekenen, uit te werken en te testen, te herstellen, leren de kinderen samen te werken en oplossingen te bedenken.

30 augustus ’19

De vrijdagmiddag sluiten we vaak af met een fanatiek balspel. Deze keer was het ha-tref. Wat een sportiviteit in deze groep! Wordt dit het favoriete spel van de groep? Of toch trefbal met de kast zoals vorige week? Op naar nog veel leuke gymlessen.

(21-8-2019)

Soms beginnen we de dag met een begintaak. Dat gaat gelijk al heel goed in deze groep. Samen maken de kinderen tweetallen en gaan samen ‘racelezen’. Een methode om in vlug tempo woordrijen te lezen met elkaar.

Ook zetten we ‘klassenbouwers’ in. Leuke activiteiten, om even te bewegen tussendoor en om samen een leuke, gezellige groep te zijn.

Schooldag 1!
Wij zijn ‘Goed van Start’ gegaan. Samen hebben de leerlingen nagedacht wat voor groep ze willen zijn komend schooljaar. Een prachtige zin! We gaan er samen voor.

De eerste dag zijn we gezellig opgestart. Wat jammer dat het regende in de pauze, maar ach dat mocht de pret niet drukken. Ook de gymles met groep 6 samen was een succes. We gymmen samen met drie groepen, zodat we met een groter aantal kunnen sporten.
Op vrijdag is de gymles met onze eigen groep 7/8.

 

Aanstaande maandag gaat het schooljaar starten. De klas is ingericht, de materialen liggen klaar, de snappets zijn geïnstalleerd. We kunnen er tegen aan! We gaan er een mooi leerjaar van maken, met hard werken en boeiende uitjes. Samen, met elkaar.

In de komende groep 7 en 8 zitten 14 leerlingen. Juf Theuny staat op donderdagmiddag voor de groep en juf Evelien de andere dagen. 

Op deze website zullen we af en toe foto’s plaatsen.