0118 596099

Groep 7/8

Nieuws uit groep 7/8

 

April

We hebben meegedaan met de Koningsspelen. De dag begon met een eigen ontbijtje meegenomen van huis. Vervolgens hebben we met de hele school op afstand het lied van de Koningsspelen gezongen en gedanst. Hierna stond de ‘Ik hou van Holland’-quiz op het programma. Groepje Blauw was de grote winnaar door in de finale 100 punten te draaien aan het rad. Na het kraken van onze hersenen was het tijd voor een pauze. Tenslotte hebben we het waslijn-spel gedaan op het plein. Het was een gezellige dag, samen maar toch apart!

We hebben een buitenles van Terra Maris gehad over zwerfafval. Na deze les hebben we samen het strand opgeschoond. We hebben veel afval opgehaald en zelfs een stopcontact gevonden op het strand! Uiteindelijk hebben we 18,5 kg afval opgehaald!!

 

Op 15 april gingen we op de fiets naar Domburg voor het praktijkexamen van verkeer. Het was best wel spannend, maar alle kinderen zijn geslaagd!

Maart

We hebben een tekenmachine gemaakt. Dit hoort bij de Bright ideas challenge, waarbij de kinderen moeten nadenken over een mooier, schoner en zuiniger 2050.