0118 596099

Groep 3/4

Nieuws uit groep 3/4

Oktober

Oktober is een drukke maand geweest met veel leuke activiteiten voor de kinderen. De Kinderboekenweek met het thema “worden wat je wil” is in volle gang. In de verschillende klassen wordt hard geoefend met voorlezen voor de voorleeswedstrijd. De kinderen van de groepen 1 t/m 3 zijn bezig met een prachtig kunstwerk voor de tekenwedstrijd. Soms gaat er een leesalarm af. De kinderen pakken dan z.s.m. een boek en zoeken een lekker plekje om te gaan lezen. 

Naast de Kinderboekenweek zijn er nog tal van andere leuke activiteiten geweest. Afgelopen week hebben we bijvoorbeeld een skateclinic gehad van Skate-a-way. Springen over kleine schansjes was wel erg leuk. We zijn appels wezen plukken bij de boomgaard van de familie Hendrikse waarna we de appeltjes hebben gebakken en hebben opgesmuld met een bolletje ijs. En we hebben al twee lessen judo gehad, nog twee lessen te gaan!

 

September

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dertien kindjes in de groep dit schooljaar. De eerste letters zijn al aangeboden en groep 4 heeft al wat woordsoorten geleerd. We gaan er een spetterend jaar van maken!