0118 596099

Groep 3/4

Nieuws uit groep 3/4

November

We zijn helemaal in Sinterklaassferen in de klas en wachten met spanning af of hij ook dit jaar langs zal komen. Er hangen slingers en we hebben al veel leuke werkjes gemaakt zoals de stoomboot op zee. Ook stond er ineens een Sinttas op tafel met cadeautjes erin. Zou dat komen doordat iedereen Bingo had tijdens het bingospel!

We hebben nieuwe headsets aangeschaft waarmee de kinderen kunnen voorlezen aan de computer en zichzelf vervolgens terug kunnen horen. Zo wordt lezen leuk!!

Oktober

We werken de komende weken over de kinderboekenweek, met als thema: “En toen…- terug naar de dino’s”

Tijdens de kinderboekenweek houden we een voorlees- en tekenwedstrijd. Liz mocht meedoen in de grote voorleesfinale en heeft het heel goed gedaan! Marlijn won de tweede prijs bij de tekenwedstrijd.

 

Ook mochten we appels plukken in de boerderij van de familie Hendrikse. Wat een feestje, na het plukken kregen we een lekkere traktatie en mochten we nog even in de schuur spelen. We hebben genoten… bedankt Josien en Dimphy!

September

Fos wilde graag een vulkanen challenge houden. We maakten drie groepen. Elke groep bouwde een vulkaan. Toen kwam het moment om deze te laten uitbarsten. Op de video ziet u de proef met cassis en mentos.