0118 596099

Groep 1/2

Nieuws uit groep 1 en 2

Augustus

De vakantie is voorbij…afgelopen week zijn we weer begonnen op school!
In de klas is er het een en ander verschoven en er zijn wat kleine veranderingen (nieuw planbord, andere indeling van de hoeken etc.), dus voor de kinderen extra leuk om het schooljaar te starten met een foto speurtocht!

Om nog even in de vakantiesfeer te blijven en onze ervaringen met elkaar te delen over de zomervakantie, werken we de eerste paar weken in de klas over ‘Op de camping’. We gaan onze eigen camping maken en een reisbureau waar we onze vakantie kunnen gaan boeken!

September

We zijn inmiddels volop bezig met het thema ‘Herfst’. Zo bekijken we allerlei soorten paddenstoelen, maken een herfstcollage, spelen in ‘Het huis van Beer’, tellen kastanjes, eikeltjes etc. die we zelf allemaal hebben verzameld op onze herfsttafel en bouwen een holletje voor de egel. Het ankerverhaal ‘Ritseldans en notentaart’ staat hierbij centraal. In de klas hebben we allerlei spulletjes gezocht en plaatjes gevonden die met de letters h (herfst) en n (notentaart) beginnen.

Afgelopen week hebben we meegedaan met de Giga Kangoeroedag bij Korfbalvereniging ONDO. Wat was het een gezellige, sportieve ochtend met prachtig weer!